dimecres, 16 de setembre del 2015

Vídeo: El Nano Mirador s'estrena a Santa Tecla 2015 amb motiu dels 5 anys del blog 'El Mirador TGN'


Milers de tarragonins s'hi han donat cita aquest dimarts a la tarda per menjar-se el tradicional pastís del braç de Santa Tecla, tot i que aquest no ha estat l'únic protagonista de la Plaça de la Font que ha estat escenari també de l'estrena del Nano Mirador per part d'aquest blog i amb motiu dels seus 5 anys.

Nano Mirador. Foto: El Mirador TGN
Grans i petits s'hi han apropat per saludar i fer-se fotos amb el capgròs de 'El Mirador TGN' que ha causat sensacions en la seva primera sortida irrompent així a les festes de Santa Tecla 2015.

Fins i tot la regidora de l'Ajuntament de Tarragona, Elvira Ferrando, s'ha topat amb aquest peculiar Nano i ha volgut fer-se una instantània amb ell. Aquesta no serà l''única sortida, el Nano Mirador estarà pròximament en altres indrets i actes com el d'aquest dimecres del gelat de les festes a la Plaça Verdaguer. Des del Mirador TGN animem a tots aquells que vulguin a què es facin fotografies i les pengin i etiquetin a les xarxes socials o estiguin atents al nostre facebook on també seran penjades (veure).

'El Mirador TGN' també celebra el seu aniversari amb el sorteig de la samarreta de Santa Tecla 2015 i de la Baixada de l'Àliga (participa aquí), a més de recollir vídeo-felicitacions de rostres relacionats amb la festa, la societat i cultura de la ciutat (veure).

La regidora Elvira Ferrando amb el Nano Mirador. Foto: El Mirador TGN
*Pots veure la sortida sencera del Nano Mirador durant el tradicional pastís del braç de Santa Tecla 2015 (aquí)

VISITES: