divendres, 11 de setembre del 2015

La gastronomia i música local es fusionen per Santa Tecla 2015 a l'Antic Escorxador amb 'Santa Teca' els dies 18 i 19

Una imatge de la presentació

El 18 i 19 de setembre arriba la 5a Edició de la 'Santa Teca', el Mercat de Territori de Santa Tecla 2015 i que s’estructura en quatre espais més un escenari, on se succeiran les actuacions musicals, una vintena al llarg dels dos dies.

Santa Teca es presenta com una cruïlla on hi conflueixen valors, productes i professionals amb esperit creatiu i innovador però posant èmfasi també en la història, fet que justifica la celebració del mercat en un espai modernista com és l’antic Escorxador.

El Mercat de Santa Teca de Tarragona aplegarà durant dos dies productes locals de qualitat, gastronomia de fusió i un programa divers de música Km0 en directe amb la voluntat d’esdevenir un aparador de la riquesa i de la diversitat de productors i creatius de les comarques tarragonines i de la Catalunya Sud. En el marc del certamen, tant divendres com dissabte, es combinaran en els diferents espais concebuts cuina experimental, productes saludables, tastos de vins ecològics i cerveses artesanes amb el lema “Fem Pair! Fem País”. Propostes autèntiques basades en la sostenibilitat de producció i en la solidaritat en el consum.

L’entrada a Santa Teca és gratuïta. Les tapes i els combinats tindran un cost de 4,5 euros i les begudes (vi català, vermut, cervesa i sucs) 2 euros.

Com a novetat, en aquesta edició Santa Teca comptarà amb un espai Santa Tecla PRO. Espai Poniol en què els elaboradors podran presentar en petit comitè els seus productes i n’oferiran un tast. 

Més de 60 creadors i productors de reconeguda trajectòria professional han confirmat la seva participació a Santa Teca. En l’àmbit de la restauració cal destacar la presència dels restaurants El Llagut, Almosta, El Cortijo, El Tros, Cal Joc, La Cava i Gustus. Pel que fa a les cerveses, hi participen Les Clandestines, Espiga, Segarreta, Estraperlo, L’O, LaNou, Rosita, La Vella Caravana i Mesquina.

VISITES: