dilluns, 7 de setembre del 2015

'Cap de colla', un joc de taula que anima a aixecar castells a la Plaça de les Cols diumenge 20 de setembre i creat pels Bongo Botrako

Una imatge del joc de taula 'Cap de Colla'

Dels creadors de 'Todos los dias sale el sol chipirón' arriba 'Cap de colla', un joc de taula de cartes i daus que representa i difon la cultura castellera d'una forma divertida, dinàmica i enginyosa. Pot adquirir-se a establiments d'Abacus.

Com a curiositat cal dir que ha estat ideat per Nacho Pascual i Xavi Vallverdú, guitarra i teclat del grup tarragoní Bongo Botrako, i per posar-lo en pràctica s'ha organitzat un acte que convida a jugar-hi i aixecar castells a la Plaça de les Cols diumenge dia 20 de setembre a les 18.30h.

Nacho Pascual i Xavi Vallverdú, de Bongo Botrako, amb el joc

"Tot el fet casteller en un joc de cartes. L'encert en l'ordre dels castells, el repte de fer un castell abans que les altres colles, el risc de fer un castell al limit de les possibilitats de la teva colla, la bona gestío dels intents, el gran final dels pilars. 'Cap de colla' és el joc de la gent que es emocionen els castells i de la gent a qui agraden els jocs adictius" promociona la seva web on també apareixen més detalls i regles del joc (veure).

VISITES: