dimecres, 1 de març de 2017

Els Indis, de Sinhus Sport, i Batman, de Colours Fantasy, guanyadors del Carnaval 2017 (vídeo)


Amb la temàtica de la tribu india, la comparsa Sinhus Sport, guanyadora l'any passat de la Disfressa d'Or s'ha emportat la millor puntuació del carnaval 2017 en 1a posició, fet pel qual a la propera edició representarà al sèquit del XXXVIIè Rei Carnestoltes. Per la seva banda, la comparsa Colours Fantasy, que ja va regnar com a Rei Carnestoltes l'any passat, ha quedat enguany en 2a posició amb la temàtica de "Batman" i encarnarà a la XXIVa Concubina al proper carnaval.

La Plaça de la Font ha estat escenari i testimoni d'una nit plena de nervis i emocions, en la que d'altra banda han queda classificades en tercera posició 'ex aequo' i podran sortir a la rua de lluiment de l'any vinent (ordre alfabètic): Aerodance, Albada, Amics de la Part Alta, AMPA Carmelites, Aquí hi ha marro, Cromatic Fusion, Estudi de Dansa Montserrat, Fotem-li Canya, La Ballaruga, La Unió, Petada, Torres Jordi i Som i Serem.

El premi honorific 'Participació' se l'ha emportat l'AMPA Carmelites per ser la comparsa que ha participat a més actes i amb major nombre de membres, el premi 'Anècdota' a La Unió per la petició de matrimoni de dos dels seus membres el dia de la rua en públic i finalment el de 'Sàtira' a La Murga Matutina que van desfilar a la rua disfressats de la mascota dels Jocs Mediterranis, Tàrracus.

Podeu escoltar l'especial oferit per Ràdio Ciutat de Tarragona amb qui El Mirador TGN ha col·laborat en la cobertura carnavalera -clicant aquí- i a continuació el vídeo amb els millors moments de la nit i instants d'aquesta cobertura:

VISITES: