dilluns, 7 de setembre del 2015

L'Auditori Camp de Mart acollirà per Santa Tecla 2015 els concerts de Vetusta Morla i The Gemeliers

Vetusta Morla

Si fa uns dies us comentavem sobre dos concerts gratuïts per Santa Tecla 2015 a la Plaça de la Font, Oques Grasses i Els Catarres (veure), els concerts de pagament enguany vindran per part de Vetusta Morla i The Gemeliers els dies 18 i 19 de setembre, a l'Auditori Camp de Mart.

Vetusta Morla, el dia 18 a les 22h

Si hi ha alguna cosa pel que Vetusta Morla crida l’atenció és per comptar amb un dels millors directes que es poden veure en l’actualitat. Des dels seus primers concerts la banda ha destacat per la contundència del seu so, la precisió de la seva interpretació i la seva comunió amb el públic. La Deriva (2014), el seu tercer àlbum d’estudi, és més que cap dels seus predecessors fill de les seves circumstàncies, heroi i víctima del seu procés i el seu context.

La banda va enfrontar la seva composició en un període molt breu de temps i envoltada per un cúmul de factors emocionals, socials i polítics que en els últims anys gairebé tots han resumit amb la paraula “crisi”. Juan Pedro Martín “Pucho” veu, David “el Indio” a la bateria,  Álvaro B. Baglietto al baix, Jorge González a les percussions, i  Guillermo Galván i Juanma Latorre a la guitarra i teclats, formen el grup.
The Gemeliers

The Gemeliers, el dia 19 a les 20.30h

Arriben a Tarragona els dos germans de Sevilla, Jesús i Daniel Oviedo, el fenomen de masses sorgit de les xarxes socials: Gemeliers. El seu disc 'Lo mejor está por venir', publicat el maig del 2014, ha aconseguit el disc de platí amb més de 40 mil còpies venudes. 

Important: els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal.

VISITES: