dijous, 10 de setembre del 2015

'El Mirador TGN' sorteja entre els seus seguidors una samarreta de Santa Tecla 2015 i una de la Baixada de l'Àliga pel 5è aniversari del blog



'El Mirador TGN' està d'aniversari!. Ho volem celebrar premiant als nostres seguidors amb el sorteig d'una samarreta de Santa Tecla 2015 i una altra de la Baixada de l'Àliga, ambdues editades pel Ball de Diables de Tarragona.

Com ja sabran els nostres lectors, enguany complim 5 anys oferint, entre altres continguts, les festes de Tarragona tant al blog com a les xarxes socials i al canal youtube amb múltiples i variats vídeos dels diversos actes. Per aquest motiu és durant les festes que volem celebrar-ho amb vosaltres!


Ja durant les festes de Sant Magí, 'El Mirador TGN' va començar a oferir vídeo-felicitacions de diversos rostres coneguts i relacionats amb la cultura, les festes i la societat tarragonina com l'actor Oriol Grau, els Nanos Vells, els Nanos Nous, els Gegants Vells, els Gegants Moros i negritus, el ball de bastons de Tarragona, l'alcalde Josep Félix Ballesteros, els Chargrossos, la Travessa d'Andòmines, regidors com Elvira Ferrando, Pau Ricomà, Albert Abelló, Begoña Floria, Pedro Sánchez, etc. i al que se sumaran molts altres rostres properament. 


Durant les festes de Santa Tecla hi haurà més sorpreses. Una d'elles és aquest sorteig entre els seguidors de Facebook i Twitter que comparteixin/repiulin les respectives imatges del sorteig i cliquin 'me gusta' o 'favorito' entre el 10 i 18 de setembre. Serà el dia 19 quan es farà el sorteig entre tots els participants que compleixin els requisits per triar-ne dos, un per a cada samarreta. Es publicarà el nom dels premiats i seran citats per fer-los l'entrega.

Participa!

-Samarreta Santa Tecla 2015 (Facebook / Twitter)
-Samarreta Baixada Àliga (Facebook / Twitter)

#5anysMiradorTGN

VISITES: