dissabte, 12 de setembre del 2015

Vídeo: Així es va fer la foto de la tau d'entitats de la portada del Diari de Tarragona per Santa Tecla 2015 (Making Off)

Portada Santa Tecla 2015 del Diari de Tarragona
El Diari de Tarragona va reunir el passat 28 d'agost a representants de les diverses entitats i colles festives per protagonitzar la foto de la portada de l'especial de Santa Tecla 2015 amb 48 pàgines sobre les festes i els seus protagonistes que s'ha publicat aquest dissabte 12 de setembre.

La foto de l'instant per 'El Mirador TGN'
Moltes d'elles es van personar amb diversos membres per representar millor a l'entitat com el Ball dels Set Pecats Capitals o Dames i Vells tot i que finalment i a petició i disculpa del Diari tan sols un membre de cada colla va poder-hi formar part. Aquesta decisió va provocar molèstia entre alguns assistents. És el cas de Dames i Vells on tot i assistir la primera parella amb Oriol Grau i Fermí Fernández, a més del Guàrdia Civil, finalment tan sols aquest va formar-hi part de la foto.

Aquesta consistia a formar a les escales de la Catedral una tau humana. La t de Tarragona i de Tecla seguint les instruccions davant l'atenta mirada i expectació de diversos ciutadans i turistes. El Mirador TGN també va estar-hi present per oferir aquest 'making off' de la instantània.

VISITES: