dimarts, 29 de setembre del 2015

'El Mirador TGN' se supera per Santa Tecla 2015 amb gairebé 50 vídeos i més de mig miler de nous seguidors


670 nous seguidors totals a les nostres xarxes socials

Novament xifres positives per al blog que des d'acabar Sant Magí fins a la data d'aquesta publicació, poc més d'un mes, la xifra total de seguidors durant les festes de Santa Tecla s'ha incrementat notablement tant a facebook com a twitter sumant fins a un total de 674 nous seguidors, gairebé el doble dels guanyats per Sant Magí (354).

Concretament la nostra plana facebook ha guanyat 453 nous seguidors fins a arribar als 1.741(durant Sant Magí vam guanyar-ne 238) i uns altres 221 nous seguidors al nostre perfil twitter fins arribar als 937 (durant Sant Magí vam guanyar-ne 116). La suma de seguidors entre les dues xarxes socials ascendeix als 2.678 usuaris totals que segueixen els continguts d'El Mirador TGN, mostra de recuperació en aquesta nova etapa després d'uns anys de baixa activitat.

Nano-Mirador i sorteig de samarretes

Una de les sorpreses d'aquestes festes amb motiu del 5è aniversari del blog ha estat d'una banda el sorteig de dues samarretes entre els nostres seguidors, una de Santa Tecla 2015 i una altra de la Baixada de l'Àliga, cortesia del Ball de Diables de Tarragona. Un sorteig que va ser tot un èxit de participació.

Nano-Mirador amb guanyadors samarretes. Foto: ElMiradorTGN

La samarreta de Santa Tecla 2015 va aconseguir 212 'me gusta' i es va compartir 261 cops a facebook a més de 47 'favorits' i retweets a twitter. Per l'alta, la samarreta de la Baixada de l'Àliga va rebre 156 'me gusta' i es va compartir 179 cops a facebook, a més de 49 retweets i 52 'favorits' a twitter.

D'altra banda, 'El Mirador TGN' va sorprendre estrenant i introduint en diversos actes de les festes al seu propi capgròs, el Nano-Mirador (detalls) amb el que molts tarragonins i tarragonines, grans i petits, es van voler fotografiar (veure vídeos).

Nou rècord amb una cinquantena de vídeos durant les festes

Si a Sant Magí 'El Mirador TGN' se superava oferint fins a 23 vídeos, duplicant la desena de vídeos que oferia de forma habitual durant la festa petita d'anys anteriors i la vintena que se solien oferir per Santa Tecla, la xifra ha estat novament superada durant la Santa Tecla 2015 en què aquest blog ha publicat fins a 32 vídeos referits a les festes. A aquests cal sumar-hi tres vídeos sobre el Nano-Mirador i 13 nous vídeos de felicitacions de colles/entitats pel nostre 5è aniversari i que se sumen als 14 oferits a Sant Magí fent una suma de 27 vídeo-felicitacions. En total 'El Mirador TGN' ha enregistrat, editat i generat/oferit un total de 48 vídeos durant les festes, gairebé una cinquantena!.


Per a aquesta tasca cal apuntar que 'El Mirador TGN' és un blog del periodista Adrià Recasens que enguany per primer cop ha obtingut ajuda d'una segona persona, sobretot en el terreny de la fotografia amb què la nostra plana facebook ha oferit també àlbums de fotos de la majoria dels actes destacats.

Amb la gran quantitat de vídeos oferits al nostre Canal Youtube, dels 253 s'ha incrementat a 301 vídeos totals, s'han guanyat també 31 nous subscriptors passant dels 203 acabat Sant Magí (on van guanyar-se 20) fins als 234 actuals, i més de 250 mil visualitzacions totals del canal.

'Dames i Vells 2015' el més vist per sobre les 1.500 reproduccions

Entre els vídeos oferits, el més destacat ha estat un clàssic del nostre canal des de fa cinc anys, el ball de Dames i Vells que cada any acapara una gran quantitat d'espectadors. Més de 1.500 usuaris han visualitzat el vídeo del nostre canal, per sobre dels 200 visionats que registrava aquest dilluns nit l'oferit per Tac12 al seu web.

Seguidament els vídeos més populars d'aquestes festes són el Macrocorrefoc del Drac de Sant Roc amb 614 visionats, Baixadeta Infantil amb 594, Cercavila Petita amb 436, Baixada de l'Àliga amb 296, i l'Arrencada de Gegants amb 257, entre els principals.


Com a curiositat, per ara el vídeo més popular del nostre canal en aquests cinc anys és la Cercavila de Santa Tecla 2010 que té un total de més de 28 mil visionats.

Al blog, les publicacions més destacades d'aquest període també han estat sobre Dames i Vells, el vídeo d'una banda. i per l'altra la informació sobre els horaris definitius que es van modificar respecte als del programa en paper.

'El Mirador TGN' vol agrair un cop més les mostres de suport, felicitació i confiança donant benvinguda als nous usuaris i lectors, i agraint la difusió a xarxes d'altres perfils que ens han repiulat i als que ja els hem fet menció en un tuit d'agraïment.

VISITES: