dijous, 17 de setembre del 2015

Dames i Vells adverteix i corregeix horaris i ubicacions errònies del ball al programa festiu de Santa Tecla 2015

Fermí Fernández enguany és la
primera dama. Foto: twitter @elvell1
L'actor i membre de Dames i Vells, Fermí Fernández ha penjat aquest migdia al seu compte de twittet els horaris i ubicacions d'enguany del popular ball parlat dient 'Horaris correctes'. 

Segons la comparativa, el programa indica en diversos casos un horari o ubicació equivocat respecte el que indica aquest altre llistat, com és el cas d'intercanvi entre plaça Natzarens i Escorxador, un fet que podria afectar a molts tarragonins que si no s'assabenten, esperaran durant una hora abans, com és costum, en una plaça equivocada.

No és el primer error del llibret de festes. Ja el Drac de Sant Roc va advertir que el seu acte per fer dracs de forma manual era a les 18h i no les 16h com s'indicava, entre altres casos.

L'Ajuntament informa que en uns casos es tracta d'error i d'altres per canvis d'última hora per part de l'organització. Els horaris definitius s'han actualitzat a les respectives webs, l'app i el programa en versió on.line i s'està fent difusió a xarxes.

Enguany el ball de Dames i Vells de Tarragona comptarà amb megafonia a les places de representació (detalls) i Fermí Fernández i Oriol Grau conformen la primera parella.

Fermí Fernández i Oriol Grau, enguany la primera parella


Dia 22

18.30h Plaça Dames i Vells
19.30h Plaça Antic Escorxador
20.30h Plaça Natzarens
21.30h Plaça del Rei

Dia 23

11.30h Plaça Antic Escorxador
12.30h Rediència La Mercè
18.30h Plaça Natzarens
19.30h Plaça Antic Escorxador
20.30h Plaça Natzarens

VISITES: