dijous, 3 de setembre del 2015

Junt amb Oques Grasses, Els Catarres actuaran a Santa Tecla 2015 després de suspendre el concert de 2011 a Tarragona

Els Catarres actuaran el 17 de setembre a Tarragona

Dijous 17 de setembre a la Plaça de la Font

El proper dijous 17 de setembre a les 22.30h a la Plaça de la Font, i emmarcat en les festes de Santa Tecla 2015, tindrà lloc el concert gratuït dels Catarres, una de les bandes més escoltades del país

  
Oques Grasses acompanyaran Els Catarres
D'aquesta manera, el grup arriba a la ciutat, 4 anys després de l'últim concert que van suspendre a les festes de 2011 (veure) per afonia del cantant, any en que es van donar a conèixer amb el boom del seu mític tema 'Jenifer'.  El seu personal pop-folk a la catalana els ha portat a ser un dels grups amb més directes a l’esquena dels darrers anys. 

Aquest dia, faran tàndem amb els Oques Grasses, que defineixen les seves cançons com a reggae a la cassola o música amb gas. Cançons senzilles farcides amb històries quotidianes i personals, servides en un directe molt potent.

  
Xeic!

Divendres 18 el torn de Xeic! i Pepet i Marieta

L'endemà, divendres 18 de setembre a les 23h i a la mateixa Plaça de la Font arribarà el torn de Xeic! i de Pepet i Marieta.

   
Pepet i Marieta
El ritme ebrenc arriba a Tarragona de la mà de dos dels grups del moment que aquest 2015 han estrenat disc. L’últim disc de Pepet i Marieta, 'La sal de la vida', és el treball més optimista de la seva trajectòria, que s’ha convertit en un cant a les persones del nostre voltant que ens alegren el dia. 

'Som', d’altra banda, és el títol escollit per al cinquè disc de Xeic!, que segueix mantenint el caràcter reivindicatiu i festiu de la seva música i que es pot descarregar de manera gratuïta a la seva pàgina web: www.xeic.cat.

VISITES: