dijous, 3 de setembre del 2015

El drac de Sant Roc també és imatge enguany del barrilet de les festes i de l'edició especial Santa Tecla 2015 de les ampolles Chartreuse (vídeo)

Els barrilets i ampolles especials de Chartreuse
 de Santa Tecla 2015. Foto: El Mirador TGN

Chartreuse se suma un any més a les festes tarragonines i farà lluir un any més el cartell d'enguany a l'edició especial que treu per Santa Tecla 2015. S'han editat 1.800 ampolles de Chartreuse groc de 43º i unes altres 600 de licor verd, ideal per a col·leccionistes.

D'altra banda el popular barrilet que també molts tarragonins i amants de la festa acaben col·leccionant cada any, també lluirà el drac de Sant Roc pel seu 30 aniversari. En aquest cas, el disseny d'Edu Polo sobre l'aniversari de la bèstia, serà la que il·lustra les 14.000 unitats que s'han fet. Es tracta de l'embàs que s'utilitza durant les festes i des de fa 20 anys, per portar la 'mamadeta' la beguda festiva composta per la barreja de Chartreuse groc, verd i granissat de llimona.

Imatge de la presentació. Foto: El Mirador TGN

La beguda de les festes es pot trobar a més de 100 establiments entre bars, restaurants, botigues i geladeries que comptaran enguany amb un distintiu que els avalarà com a punts on es serveix amb compromís de qualitat. Des de Chartreuse i l'Ajuntament de Tarragona, això no obstant, s'ha fet una crida al consum responsable d'alcohol.

VISITES: