divendres, 18 de setembre del 2015

Guanyadors del sorteig de la samarreta de Santa Tecla 2015 i Baixada de l'Àliga realitzat per 'El Mirador TGN'


RESULTATS SORTEIG (PARTICIPACIÓ)

'El Mirador TGN' va engegar el passat dia 10 de setembre un sorteig per premiar als nostres seguidors tant de twitter com de facebook amb motiu dels 5 anys que cumpleix el blog i que ha resultat tot un èxit de participació.

El sorteig finalitzava avui dia 18 amb intenció de donar el nom dels guanyadors demà dia 19. Fa dos dies vam anunciar que finalment el sorteig es tancaria a les 16h d'aquest divendres per anunciar els noms amb l'objectiu de fer l'entrega demà dissabte al matí per part del Nano Mirador, creat pel blog en motiu de l'aniversari.

D'una banda, fins a les 16h, la samarreta de Santa Tecla 2015 ha aconseguit 212 'me gusta' i s'ha compartit 261 cops a facebook a més de 47 favoritos i retweets a twitter. Per l'alta, la samarreta de la Baixada de l'Àliga ha obtingut 156 'me gusta' i s'ha compartit 179 cops a facebook, a més de 49 retweets i 52 'favorits' a twitter. 

Els requisits eren compartir o repiular a les xarxes socials la imatge promocional del sorteig de cada samarreta i marcar-hi  'me gusta' o 'favorit', a més de, i imprescindible, ser seguidors. 

PREMIATS:

Tot i que ens agradaria premiar a tots els seguidors per la fidelitat, tant sols podem sortejar un exemplar de cada, agraïnt la col·laboració al Ball de Diables de Tarragona que les proporciona. El resultat del sorteig és el següent:

Guanyador Samarreta Santa Tecla 2015: Marta Rios Piñas (seguidor facebook)
Guanyador Samarreta Baixada de l'Àliga: Marina Bofarull @marinabg31 (seguidor twitter)

*Demanem que els premiats es posin en contacte per missatge privat a facebook o twitter o al correu elmiradortgn@hotmail.com per poder-los citar i fer l'entrega.

Gràcies a tots per participar!

__________

Actualització a data del 20.09.15

Aquest dissabte dia 19 durant l'acte 'Fes el teu nano' dels Chargrossos a la Plaça del Rei, el Nano Mirador, capgròs de 'El Mirador TGN' va fer entrega i foto amb la guanyadora de la samarreta de la Baixada de l'Àliga i el fill de la guanyadora de la samarreta de Santa Tecla 2015.


VISITES: