dissabte, 14 d’agost del 2010

VIDEOCLIP INFANTIL ''SOM ELS TARRACONINS''

Aquests sí que s'ho passen bé! Ara que no tenen escola, els nens i nenes són segurament els qui disfruten més de l'estiu.

Tot i així, va ser el passat 9 de maig, encara període escolar, quan 5.000 nens i nenes de Tarragona, socis del Club dels Tarraconins, es van reunir al Camp de Mart amb els seus pares i/o familiars, amb motiu del 2n Aniversari del Club per festejar i cantar plegats el seu himne titulat 'Som els Tarraconins', dirigits i animats pel grup de ball Tecla't Magi'c.

Dos cámares de televisió del Tac12 van enregistrar els balls i cants dels més petits, i ara s'ha estrenat el videoclip amb lletra subtitulada a mode de Karaoke i s'emet durant l'estiu a la programació infantil del canal.
La lletra composta per Lluís Cavaldà, vocalista de 'Els Pets', ha estat gravada per la veu de 6 nenes i nens escollits per càsting en les escoles de música de la ciutat i sona d'allò més bé, trasmitint la seva felicitat, orgull e innocència.

Tant el tipus de cançó, club, esdeveniment, etc. no poden deixar de recordar a les festes del Club Super 3 que es celebraven amb milers de nanos a ¿Montjuïc?. Bé, qui s'enganxa a la 'rodanxa' per cantar-la?


VISITES: