dissabte, 17 d’octubre del 2015

Després de la polèmica, Port Aventura apuja el preu de l'entrada de la propera nit negra del 31 d'octubre, nit Halloween

Port Aventura ha decidit apujar preus per a la nit halloween

El passat cap de setmana Port Aventura va omplir-se, com diuen, fins a la bandera. Tal és així que l'aforament concretament la nit de dissabte 10 d'octubre i diumenge dia 11, degut al pont amb el dilluns 12 festiu, va ser massiu. Les xarxes socials i els mitjans de comunicació van bullir de crítiques, titulars, fotos i vídeos contra el parc d'atraccions degut a la gran quantitat de gent que hi havia, les llargues i eternes cues de fins a 3 hores tant per a les atraccions com per dinar/sopar i fins i tot per entrar als serveis!. 

Ja no tans sols el temps d'espera ha estat motiu de polèmica sinó que s'ha qüestionat la seguretat degut al perill que poden comportar aquestes aglomeracions, pues diuen que no era gens fàcil transitar pels carrer del parc. També atascos i retencions a la carretera i els accessos, l'aparcament i llargues cues per adquirir l'entrada. En definitiva, un caos!

La repercussió ha estat tal que s'han obert planes a change.org amb milers de signatures de clients emprenyats que exigeixen que se'ls retorni l'import de l'entrada o se'ls convidi un altre dia per poder gaudir del parc d'una forma més còmoda ja que no es va controlar el límit d'aforament, PA diu que sí. Curiosament un temps enrere va saltar una altra polèmica quan es va dir que el recinte prohibiria l'entrada a aquells usuaris que fesin crítiques a internet, motiu pel qual Facua, organització de consumidors, va interposar una denuncia contra el parc.

Una imatge de les aglomeracions i marcador de temps en atraccions


La solució de Port Aventura... apujar entrades?

Les últimes notícies apunten que Port Aventura atendrà cadascuna de les reclamacions al correu  guest.rel@portaventura.es i estudiarà si retornar l'import. Per ara el que és cert i sorprenent és que s'ha anunciat que el preu de les entrades de la propera nit negra, prevista per a la nit halloween del 32 d'octubre serà superior. Normalment aquestes nits especials com les nits blanques a l'estiu es programen des de la tarda i fins la matinada unes 7 hores amb preus inferiors respecte al que molts consideren preu desorbitat d'una entrada normal. Per general l'entrada d'aquestes nits acostuma a ser de 18 euros i en aquesta ocasió serà de 26 euros per adults. 

Ja les xarxes s'estan omplint de noves crítiques i comentaris com ''vergonzoso'', "lamentable", "conseguiréis que dejemos de venir", etc. davant aquesta decisió. Tot apunta a que el motiu podria ser que en aquesta ocasió controlaran l'aforament però no volen que repercuteixi en els guanys, menys gent a preu més alt...

VISITES: