diumenge, 15 de setembre del 2013

La Colla dels Chargrossos presenten el seu nou gegant amb gran èxit d'assistència (Vídeo)

Colla dels Chargrossos amb el nou gegant durant la
presentació pública. Foto: 'El Mirador TGN'

Tot i formalitzar-lo, tonarà a fer la Baixada de forma 'no oficial'


Aquest diumenge la Plaça del Rei ha acollit a les 17h de la tarda la presentació del nou gegant de la Colla dels Chargrossos. Es tracta d'una renovada ampolla de 'Chatreuse', el licor de les festes de Santa Tecla, més perfeccionada respecte la que la Colla d'amics va improvitzar l'any 2011 per fer La Baixada de l'Àliga. 

El nou Chargros fa 3,20 metres recolzat a terra i 4 metres amb un portant, té un pes de 40 kg i està fet a base de fibra de vidre i pintat de forma manual per part dels socis, ja que ara la Colla ha format fins i tot una Associació.

Èxit de participació a la presentació del nou Chargros. Foto: 'El Mirador TGN'

Iván Muñoz, el seu president, explica a 'El Mirador TGN' que "hem volgut donar el pas per formalitzar-lo i poder participar de forma oficial a la Baixada que és la nostra intenció tot i que aquest any ens han denegat l'oficialitat". No obstant, cada cop compten amb més reconeixement i popularitat. Tant és així que l'acte no només ha estat inclòs al Programa Festiu sinó que a més ha tingut gran èxit de públic i assistència. L'element festiu, ara amb boca i ulls, ha ballat al so i ritme de la batucada dels 'Atabaladors de Salou. 

La peça tornarà a sortir públicament el proper divendres quan acompanyaran a la Cucafera durant la seva baixada a las 21h al Pla de la Seu, i novament i un any més al dia següent, dissabte 21, durant la Baixada de l'Àliga.

VISITES: