divendres, 14 d’agost del 2015

Així són els nous urinaris públics masculins per les festes 2015 de Tarragona que ja causen rebombori

Una imatge dels nous urinaris. Foto: @elputuamu

L'Ajuntament de Tarragona un any més torna a renovar el tipus d'urinaris que ubica a la via pública arribades les festes de Sant Magí i Santa Tecla.

Cada any causen rebombori a les xarxes socials com en aquest exemple de 2011 (veure) i novament enguany el nou model ja comença a despertat bromes i comentaris, i és que el nou model sembla ser un tan baixet de mida, tot i que, segons mirat, permet reposar el got o la copa a la part superior... Recentment també hi ha hagut polèmica pels ubicats a Barcelona.

Tot i que aquests urinaris destinats tan sols a homes permeten oferir un lloc controlat on orinar i així evitar que es faci contra parets, clavegueram o portals, no deixa d'oferir, en ser usats, una imatge un tant vulgar i menys íntima que els models tipus armari tancat, els poly-klyn, que usen les dones. Ja hi ha qui tem que els nous urinaris encara deixen més al descobert i a la vista les vergonyes del personal masculí. Tot i així, uns i altres acaben generant finalment cada any queixes per mals olors per part del veïnat.

Entre els comentaris i bromes, a banda de les critiques per la baixa alçada, se'ls compara i assembla amb cartutxos de tinta per la seva forma i color. També hi ha qui fins i tot proposa un concurs fotogràfic extraoficial per a les festes sobre l'ús dels mateixos amb etiqueta #pipimuffin. Si més no, un altre aspecte curiós de la festa a destacar.


VISITES: