dilluns, 17 d’agost del 2015

Vídeo: Presentació de l'Àliga de goma amb Tocabemolls i ruixadeta, i el puzle dels Nanos Vells

L'Àliga de goma. Foto: El Mirador TGN

Aquest dilluns 17 d'agost ha tingut lloc la presentació de dos articles populars de les festes, d'una banda la nova figura de goma, enguany l'Àliga en un acte presentat per la regidora Ana Santos i l'aliguer Albert Puñet, i amenitzat pels Tocabemolls, amb ruixadeta d'escuma infantil final.

El preu de la figura de goma és de 30 euros i pot adquiri-se a botigues com El Lloro, Llibreria La Capona, el Negrito i la Negrita i el Patronat de Turisme. A més, també estaran disponibles a la venda per internet a festiari.cat. D'altra banda l'Àliga ha presentat també durant les festes la nova samarreta i mocador per a la Baixada de l'Àliga 2015 (veure).



El puzle passa enguany de les 25 a les 100 peces

La imatge dels Nanos Vells amb que es conforma el puzle de 100 peces. Foto: Nanos Vells

Per altra banda aquest dilluns s'ha presentat també el puzle festiu que protagonitzen aquest cop els Nanos Vells, en un acte al vestíbul del Teatre Tarragona amb, entre altres, la regidora Begoña Floria. Aquest està format per 100 peces, fins ara eren 25, i és una imatge dels nanos vells al jardí del Pretori que vol retre homenatge als 150 anys de la recuperació d’aquests elements.

El puzle ha estat editat per Educa i ha rebut el patrocini de Repsol, l’Institut Municipal d’Educació i l’Òptica Universitària. Ja es pot adquirir al preu de 8€ a diferents comerços de la ciutat i a l’Estand de les Festes quan obri al públic per Santa Tecla al vestíbul del Teatre Tarragona. Fins ara, han format part del puzle elements com els Gegants Moros, l’Àliga, la Mulassa o l'any passat els diables de Tarragona.

VISITES: