dimarts, 25 d’agost del 2015

Carlos Latre i Antonio Orozco, grans cartells de la Tàrraco Arena Plaça per setembre i desembre

Antonio Orozco i Carlos Latrer anunciats a la TAP. Foto: Jesús Feliz

La Tàrraco Arena Plaça (TAP) anuncia a gran cartell d'una banda a l'humorista i imitador Carlos Latre que visitarà aviat la nostra ciutat, el proper 12 de setembre, mentre que per al concert d'Antonio Orozco caldrà esperar fins a l'11 de desembre. També hi aniran Rosendo i el festival Pintor Rock.

Carlos Latre ens presenta '15 años no es nada'

El nou espectacle de Carlos Latre, tindrà lloc dissabte 12 de setembre a les 22h. Després d’una gira de 3 anys posant en peus teatres de tota Espanya amb la reeixida i sorprenent “Yes, We Spain” Latre torna al teatre per celebrar els seus 15 anys en la professió. L’actor de Castelló, vinculat a Tarragona en la seva infància, ha confeccionat un one-man-xou més proper i divertit que mai. Aprofita l’ocasió per revisar tots els referents del seu treball en radio, televisió, cinema, publicitat i teatre i actualitza la seva llista de més 500 personatges… Per primera vegada en un teatre…150 personatges en escena!! Humor, imitacions, música, coreografies, noves veus i records dels personatges que un dia van convertir a Carlos en el millor imitador del país.

Antonio Orozco, 'Destino' Tarragona 

El concert d'Antonio Orozco a la TAP està programat per divendres 11 de desembre a les 21,30 dins del seu tour “destino”. Antonio Orozco és un dels artistes més brillants i amb més talent del panorama musical del nostre país i un dels cantants i compositors més prolífics del pop espanyol, amb una carrera en la qual ha forjat, desde l’any 2000, un valuosíssim llegat musical de set àlbums d’estudi i una discografia repleta d’importants nombres 1 en les llistes d’èxits.

PintorRock i Rosendo també a la TAP

Entre mitges, el 24 d'octubre tindrà lloc el 5è Aniversari del festival 'Pintor Rock' amb grups com Gatillazo, Narco Kop, Los chikos del maíz, Habeas corpus, Segismundo, Toxicómano, Desakato, La Gossa sorda,  Zoo i Rat-Zinger.

Finalment el 28 de novembre a 22h qui també actuarà serà Rosendo, l'exlider dels Leño que farà parada a la ciutat dins la gira 'Mentira me Parece '.

VISITES: