dissabte, 15 d’agost del 2015

La Travessa d'Andròmines, la Watermelon, les festes de l'Àliga, els Tocabemolls i Vergüenza Ajena els destacats d'aquest dissabte

Arriba la VI Travessa d'Andròmines de Sant Magí
En aquest segon dia de Sant Magí 2015 la Travessa d'Andròmines, la Watermelon Pool 2015 i les festes de l'Àliga i els Tocabemolls a més del concert de Vergüenza Ajena, es troben entre els destacats de la jornada.

Dissabte 15 d'agost arriba amb la sortida en vespa a Sant Magí de la Brufaganya a les 8.30h, una acte a la Plaça de la Font per adoptar animals 'Per Sant Magí adopta un amic' a les 10.30h i més tallers i propostes al llarg del dia al Camp de Mart per part de la iMAGInada.
A més, a les 23 h, a l'Antiga Tabacalera / Capsa de Música, av. Vidal i Barraquer, fins a les 4 h. 16è Festival de l’Associació de Músics de Tarragona. Capsa Music Festival

Pel que fa a plats forts s'hi troba la VI Travessa d'Andròmines de Sant Magí a partir de les 11h a la Platja del Miracle on nous grups tractaran de d'anar i tornar sense perdre l'aigua miraculosa en les seves embarcacions flotants i estrambòtiques. Un any més amb categoria infantil també i diversos premis.

L'àliga presenta la samarreta de la Baixada a les 12.30h a la Plaça de Natzarens on també hi haurà festa rumbera amb Rumbes Canya, a més d'una fideuada popular a les 14.30h per 3 euros.

Qui també oferirà festa i a la mateixa plaça serà d'una banda la Xaranga Tocabemolls després d'una cercavila des de la Pl.de la Font, baixada Misericòrdia, carrer de la Nau, Pl.del Rei, Santa Anna, Fòrum, c.Merceria, Pl.de les Cols, Civaderia i Pl.Natzarens a les 21h, i per l'altra Vergüenza Ajena a les 23.30h amb concert a la Pl.del Fòrum.

15 coneguts tarragonins cauran a la piscina

Arriba a les 18h al carrer Trinquet Vell junt a la Sala el Cau la Watermelon Pool 2015 on 15 coneguts tarragonins escollits per votacions durant dues setmanes al Diari de Tarragona, d'un total de 30 escollits per l'organització, cauran a la piscina disfressats i llençats pel públic tirant boles a una diana a preu d'un euro, el mateix que costa el tall de síndria de la Sindriada d'enguany. 
  
Una imatge dels 30 candidats de la Watermelon'15
  
La recaptació anirà a parar a una entitat social escollida pel més votat, en aquest cas Carles Carrasco, artista, actor, ballarí, cantant... que ha obtingut més de 15 mil vots. Serà per a la Protectora d'Animals tot i que també per a la Muntanyeta, l'entitat que havia escollit el segon finalista, Albert Punyet (més de 13 mil vots) de la Colla de l'Àliga, segons el pactat entre tots dos.

La resta de personalitat que hauran de mullar-se després d'una cursa de votacions mediàtica i que ha donat molt de sí a les xarxes són Joel Giné: 9.594, Cinta Olivan: 2.849, Patricia Antón: 2.667, Gustavo Cuadrado: 2.646, Yasmina Armesto: 2.592, Montse Adan: 2.086, Marc Martorell: 1.952, Kevin Bordas: 1.927, Gina Junco: 1.723, Andrea Torres: 1.657, Vicenç Pascual: 1.582, Helle Kettner: 1.510, i Núria Jacas: 1.462. En últim moment Kettner va haver de renuniciar-hi per no poder-hi assistir cedint el lloc al següent de la llista que serà el periodista Octavi Saumell: 1.445 vots.

VISITES: