dimarts, 18 d’agost del 2015

Vídeo: Sindriada 2015 ''diferent'' al Highland amb la Banda del Panda i premiats 2a Watermelon Pool

Talls de síndria servits en terrina. Foto: El Mirador TGN

Enguany la popular Sindriada 2015 de Sant Magí ha tingut lloc al pub Highland després que els organitzadors i Ajuntament comuniquessin a últim moment, 3 hores abans per xarxes socials, la decisió de traslladar l'acte de la plaça de les Cols a aquest local de la Rambla Vella davant el risc de pluja (veure), i que l'any anterior ja va afectar l'acte.

Repartiment de la Sindriada 2015. Foto: El Mirador TGN
Tot i que l'entrada era gratuïta i limitada a aforament, això no va ser un problema. La Sindriada d'enguany va patir els efectes d'aquest canvi i va quedar una mica deslluïda perdent la tradicional imatge a la Catedral i comptant amb molt menys públic. Tot i així va ser una sindriada diferent i amb un toc de glamur de la mà de Sandia Fashion que va servir els talls en terrina com si fos un gelat.

Una imatge atípica al Highland amb gent de totes les edats i fins i tot petits durant la menjada popular de síndria al vestíbul/entrada del local, i acompanyada amb el concert de La Banda del Panda, a la sala de festes.

Concert de La Banda del Panda. Foto:El Mirador TGN

Rebombori a les xarxes socials

El fet que l'Ajuntament reubiqués l'acte en un lloc privat va despertar comentaris de tot tipus a les xarxes socials on es va crear cert rebombori. D'una banda els qui qüestionaven l'arribada de pluja, que finalment es va produir hores més tard que acabés l'acte, a la matinada d'ahir, i per altra els qui consideraven que havia altres espais públics tancats on es podria haver oferit.

El perfil de l'Ajuntament a les xarxes socials va donar com explicacions que s'havien estudiat diverses opcions i aquesta no presentava costos addicionals pel trasllat a l'organització.


Carles Carrasco i Albert Puñet guanyen la Watermelon

L'actor i artista Carles Carrasco i l'aliguer Albert Puñet, guanyadors de la 2a Edició de la Watermelon Pool 2015 (vídeo de la watermelon) van estar-hi presents.

Instant dels parlament ssobre el veredicte de la Watermelon Pool 2015. Foto: @begofloria

Un cop acabat el concert de La Banda del Panda, Jordi Viñolas 'El feriante' i organitzador, els va fer entrega i menció dels 1.000 euros recaptats i que van destinar a la Protectora d'Animals i a l'Associació La Muntanyeta. Van estar-hi presents i van fer parlaments representants de les diverses entitats, els guanyadors i la regidora de Cultura i Festes, Begoña Floria.

VISITES: