dijous, 13 d’agost del 2015

Vídeo: Concert de la Gira 40 Hot Mix a Tarragona

Imatge dels diversos artistes. Foto: El Mirador TGN
Mig miler de persones, quatre hores i una desena d'artistes

Entorn a mig miler de persones no es van perdre aquest dimarts el macroconcert de la Gira 40 Hot Mix a Tarragona que va arribar i donar tret de sortida al tram final de la Rambla Nova des de les 19h de la tarda amb una desena d'artistes nacionals i internacionals i 4 hores de festa fins ben entrada la nit.

Clover durant el concert. Foto: El Mirador TGN
Amelie ahir a la Rambla Nova. Foto: El Mirador TGN
Hi van actuar Luis López, Lucy Paradise, Amelie, Electric Nana, Paula Rojo, Benjamin, Mario Jefferson, Clover, Enric Verdaguer i Aina Maro. A més la cita va anar amenitzada amb el DJ de 40 Principales Óscar Martínez que va encarregar-se de fer del concert tot un espectacle on no van faltar selfies, vídeos, animació, música, diversió i regals,

Els minions també van estar-hi. Foto: El Mirador TGN
D'altra banda, els fans dels artistes van tenir l'oportunitat d'anar-los a conèixer a la part posterior de l'escenari un cop van acabar les actuacions i alguns hi venien i signaven els seus discos. 

El dj de los 40 Óscar Martínez. Foto: El Mirador TGN
Mig miler de persones ahir a la primera part del concert. Foto: El Mirador TGN
El tram final de la nit va comptar amb els temes del moment i els més sonats a los 40 principales, emissora organitzadora junt a Cadena Ser, del mateix grup, i la col·laboració de Tarragona2017 i el restaurant Pani&Pasta qui va aportar la presència de dos coneguts personatges, los minions.


*En breu més fotos a Facebook

VISITES: