diumenge, 23 d’agost del 2015

'El Mirador TGN' tanca Sant Magí 2015 duplicant fins a 23 el nombre de vídeos oferits aquestes festes i augmentant seguidors


'El Mirador TGN' ha iniciat nova etapa amb bons resultats en plenes festes de Sant Magí i a espera de l'arribada de Santa Tecla 2015, amb augment de seguidors a les xarxes socials, més visites, subscriptors i nombre de vídeos oferits.

Un any més, i des de fa cinc, 'El Mirador TGN' s'ha caracteritzat per oferir els vídeos de les festes amb rapidesa, el mateix día o posterior en la majoria de casos.

350 nous seguidors totals a les xarxes socials en 15 dies

Xifres positives per al blog qui el passat 8 d'agost anunciava una renovació pels seus 5 anys. En tan sols quinze dies la xifra de seguidors a Facebook ha augmentat dels 1.050 a 1.288, el que suposa un increment de 238 nous seguidors durant les festes de Sant Magí i 116 més a Twitter on les dades han variat dels 600 als 716 seguidors. Això significa que més de 350 nous usuaris són seguidors dels continguts de 'El Mirador TGN' entre totes dues xarxes.

Conscients que de tota manera no són grans xifres totals després de 5 anys, i que és degut a la baixada d'activitat dels últims anys, sí són unes estadístiques que apunten a la recuperació i nou lideratge en aquesta nova etapa iniciada.

Rècord de vídeos oferits en unes festes

Si més no, 'El Mirador TGN' s'ha superat oferint fins a 23 vídeos d'aquest Sant Magí, duplicant la desena de vídeos habituals que oferia en aquesta festa major petita tarragonina i batent els seus rècords també al superar la vintena habitual que ha vingut oferint anys enrere per Santa Tecla, per tant és el primer cop que s'ofereixen tants vídeos per a les festes tarragonines i tenint en compte que Sant Magí, és la festa major petita. Això podria preveure un altre rècord si la xifra es supera per Santa Tecla.

Aquest fet ha incrementat també les xifres del canal youtube amb 5 mil noves visualitzacions totals i on el nombre de subscriptors ha pujat dels 183 als 203, el que significa 20 noves subscripcions. Del mateix mode i amb els nous vídeos oferits el total de peces pujades al canal varia dels 213 vídeos als 253 totals, ja que cal afegit també fins a 14 vídeos amb felicitacions de diversos rostres tarragonins relacionats amb la cultura, les festes i la societat tarragonina que han volgut dedicar unes paraules a aquest blog i els seus seguidors com, entre altres, els nanos nous, nanos vells, gegants moros, gegants vells, ball de bastons, chargrossos, alguns regidors i entre ells, la de cultura, Begoña Floria, o el mateix alcalde Ballesteros, (veure vídeos) als qui donem les gràcies, més altres que aniran arribant.


El nou aspecte dels Gegants Moros el més vist

Si apuntem xifres en un top5 dels vídeos més vistos de les festes de la nostra llista de reproducció de Sant Magí 2015 amb un total de més de 440 reproduccions, el vídeo sobre la presentació de la restauració dels Gegants Moros ha obtingut la major expectació amb més de 330 visualitzacions, seguit de la Watermelon Pool amb més de 230, el 2n Concurs de menjar Hot Dogs dels Chargrossos amb més de 210, el reportatge sobre el nou aspecte dels Gegants Moros amb opinions ciutadanes amb gairebé 200 i finalment les caigudes de Kevin Bordas a la Watermelon amb més de 150.

La Remullada 2015 s'ha vist afectada al nostre canal

Un fet que ha hagut de lamentar 'El Mirador TGN' va ser la retirada del vídeo de la Remullada 2015, un dels més populars cada any al nostre canal per les festes de Sant Magí i que en tan sols un dia superava les 150 visites i formaria part d'aquest top5. En aquest cas l'hem hagut de tornar a pujar amb algunes variacions per evitar-ho, fet pel qual el nombre de visions s'ha vist perjudicat.

També cal mencionar el vídeo promocional dels 5 anys de 'El Mirador TGN' oferint les festes amb fins a 240 reproduccions.

Nova imatge del blog i publicacions populars

Pel que fa al blog, 'El MiradorTGN' ha obtingut un total de gairebé 8.000 visites en l'últim mes en què també s'ha variat aspectes en el disseny i distribució dels continguts, a banda del logo i portada renovats. També s'ha estrenat nova careta per als vídeos del canal i una especial per a les festes de Sant Magí. Les publicacions més populars d'aquest període han estat la del Concert 40 Hot Mix amb gairebé 400 visites i seguidament altres com la de la Watermelon Pool, l'arribada de les festes de Sant Magí amb programa festiu, anunci nova edició del concurs de Hot Dogs, l'esfrondrament del carrer Mallorca o sobre els urinaris de les festes.

'El Mirador TGN' vol agrair les mostres de suport, felicitació i confiança donant benvinguda als nous usuaris i lectors, i agraint la difusió a xarxes d'altres perfils com 'Tàrraco Festes' amb qui tot i la competència, s'ha complementat.

VISITES: