dimecres, 26 d’agost del 2015

El barret de Santa Tecla 2015 farà lluir als tarragonins els colors groc i verd del Chartreuse (vídeo)


Aquest matí s'ha presentat oficialment el barret de Santa Tecla 2015 que ja està disponible al Mercat Central a un preu de 5 euros tot i que a partir de la propera setmana els clients podran rebre butlletes de descompte amb les seves compres.

S'han editat un total de 4.000 barrets dels quals hi ha 1.500 de palla per als més tradicionals, i la resta, 2.500 s'han fet en color groc i verd fosfor. Es tracta dels colors propis del Chatreuse, el licor amb que es fa la beguda de les festes, la 'mamadeta' i de la que també s'han repartit degustacions en la presentació d'aquest matí. 

Barrets infantils com a novetat

Dels barrets en color, hi ha un miler en mida infantil, una de les novetats d'enguany, ha destacat Maria Virgili Pons, presidenta de l’Associació de Venedors del Mercat Central,qui juntament amb la regidora de comerç, Elvira Ferrando, han declarat que esperen que la presentació del proper any sigui ja al nou mercat. En aquest sentit, han destacat la bona sintonia, ganes i esperança.

Un instant de l'acte de presentació. Foto: El Mirador TGN
Barret infantil, la novetat. Foto: El Mirador TGN

40 cartells festius dels últims 70 anys exposats al Mercat Central

D'altra banda s'ha presentat també la nova exposició de 40 cartells de Sant Magí i Santa Tecla. dels últims 70 anys, un recull que ha estat possible gràcies a l’Ajuntament i a la Biblioteca Pública de Tarragona. S'espera repetir en propers anys amb l'objectiu d'incloure els que falten i els nous.

VISITES: