dimarts, 31 d’agost del 2010

TARRAGONA ES PREPARA PER LES FESTES DE SANTA TECLA 2010

Queda menys d'un mes però tots els tarragonins estem esperant ja amb impaciència l'arribada de les festes de Santa Tecla, i més ara que acaben les vacances d'estiu i volem trobar nous pretextos per sortir i passar-ho bé.

Avui s'ha fet públic el programa de festes via Internet (veure) i la propera setmana estarà disponible en l'habitual llibret de mà amb el que enguany es regalarà una xapa de les festes donat que el passat mes de maig la Generalitat de Catalunya va declarar la nostra Festa com a Patrimonial d'Interès Nacional desprès de que al 2002 el Govern d'Espanya la hagués declarat també d'Interès Turístic Nacional.

Els actes estàn programats del dia 16 fins al dia 26 de setembre, i per tant quest any, la festa s'allarga aprofitant el cap de setmana posterior a la diada (dijous dia 23).
Tot i que el pressupost (750.000 euros en total) s'ha vist reduït en 30.000 euros menys respecte el 2009, s'han programat en total 406 actes, 10 més que l'any passat i 525 actuacions, 15 més que l'anterior any.
Els carrers ja conten amb els cartells de les festes que enguany mostren al negritu i la negrita com pot veure's a les imatges d'avui mateix. Enguany dos cartells, un per cada gegant negre.
Ah, per cert ja inclouen a El Corte Inglés com a un dels patrocinadors.
__________________________
Font d'informació: tottarragona.com
Imatges: El Mirador TGN

VISITES: