dimarts, 17 d’agost del 2010

RENOVACIÓ DE SENYALS TURÍSTIQUES A TARRAGONA

No totes dretes...
Molts us haureu adonat que la senyalització turística a Tarragona ha canviat, millorat i modernitzat des de fa un temps...
Ara davant de cada monument o lloc turístic s'hi troba un panell vermell fosc amb el títol, breu descripció, etc... i també noves senyalitzacions per la ciutat de com arribar-hi.

A les imatges, podem apreciar la diferencia entre les antigues senyalitzacions, més adients al tràfic, i les d'ara, de millor aparença i de zona peatonal. Tot i així, la senyal de la foto (dreta) correspon a la cantonada entre Carrer de Cavallers i el Carrer Major de la Part Alta. Sembla que la senyal està cansada d'informar o més aviat de l'incivisme, poc temps desprès d'haver estat col.locada.

Aquesta renovació per part de les regidories de la corporació local: la de Patrimoni i la de Mobilitat i Seguretat Ciutadana, amb la col·laboració de la Guàrdia Urbana, coincideix amb l'any en que Tarragona compleix el 10é Aniversari (al desembre) des de que la Unesco va anomenar Patrimoni Mundial a tretze dels nostres monuments.
.

VISITES: