divendres, 13 d’agost del 2010

EL NANO MAGINET FA 20 ANYS

Demà comencen les festes de San Magí que es prolongaran fins el proper dijous dia 19 d'Agost a la ciutat de Tarragona (veure programa de festes).

Cal destacar que el Nano de la festa, 'El Maginet', tot i la seva infantil aparença compleix ja 20 anys. En motiu de l'aniversari, el Club Maginet ha organitzat per demà a les 18h una trobada de Nanos en el que a més del Maginet també hi serà la seva companya, la Tecleta, entre la resta.

Explica el diari 'Avui' i 'ElPunt' que el ninot va ser creat per Josep M. Tarrassa al 1934 per al seu programa radiofònic, i es va convertir en una figura molt popular. El 1990, Joan Serramià va esculpir un nano a imatge del Maginet de les galetes.

Doncs bé, aquests nanos, que més que nanos son cap-grosos, desfilaran demà a les 18h desde la Plaça de la Font i passant per Bocacalle, Comte de Rius, Rambla Nova (coca central), Sant Agustí i plaça Verdaguer davant de tots els assistents a l'itinerari.

Només cal veure la cara d'il.lusió que posa el ''nano'' en qüestió per saber que a aquest, no l'importa cumplir-ne d'anys. Doncs bé, moltes felicitats!.

Ah! i per si no és un esdeveniment que us animi gaire, potser us faci més gracia de 19.30h a 05h del matí, Festival de Música (chumba chumba) al patí de l'Antiga Tabacalera, entrant per c/Vidal i Barraquer.

Imatge: avui.elpunt.cat
.

VISITES: