diumenge, 22 d’agost del 2010

RESTAURADA LA QUINTA DE SANT RAFAEL A TARRAGONA

(clica a sobre per ampliar)

El Parc Sant Rafael de Tarragona és ara la Quinta de Sant Rafael, i es que és així com s'anomenava la finca original que pertanyia a la família del ingenier Rafael Puig i Valls, un dels impulsors de l'ecologia a Catalunya, i propietaris també de l'edifici modernista de inicis del s.XX que encara es conserva dins del Parc.

L'Ajuntament va decidir tancar el Parc, per totes les zones d'accés i concretament a l'entrada del Carrer Ramon i Cajal posar una tanca amb portes simulant i recreant la tanca modernista amb que contava la finca, a partir de les fotografies originals.

Bé, ara el Parc està tancat com si fos privat, tot i que segueix essent públic, i per tant evitarà que hi hagi accés a la nit i que els veïns s'ahorrin segons quins esdeveniments, alguns un tant pornogràfics entre parelles a la gespa, etc. però si ens fixem en la foto de cóm era la tanca i com és ¿hi ha similitud? l'actual sembla una tanca de ''fireta'' al costat de la del s.XX molt més majestuosa, amb columnes més altes i amb alguns motius decoratius, inexistents en l'actual.
.

VISITES: