dijous, 26 d’agost del 2010

SEGUEIX EL TOP MANTA A CAMBRILS

Últimament ha estat noticia la queixa per part dels comerciants de Calafell i el Vendrell per la presencia reiterada de manters (top manta) que afecta als seus comerços. La situació encara es va agreujar més quan els Ajuntaments dels dos municipis van tractar de tenir algun tipus de tracte o pacte amb aquests venedors ambulants donant lloc a més queixes dels comerciants per aquestes ventes il·legals que a diferencia amb ells no han de pagar una plaça i uns impostos, etc. ç
Ara sembla ser que a inicis de setembre es posarà fi a la venta ambulant en els citats municipis, just quan el turisme es veu reduït, i s'exigeix a la Generalitat que proporcioni més presencia policial per dur a terme un control sobre aquest problema.

Cambrils, per la seva part, va semblar voler donar exemple sobre la forma de com tracta aquest problema mostrant com s'havien decomissat i destruït 2.800 objectes de manters. Tot i que pel passeig de la platja podem trobar cartells que alerten de la il·legalitat i multa que suposa la venta i compra ambulant (imatge superior), aquesta passada tarda de dimecres es podia veure a tan sols 10 metres de l'avís als manters ''fent l'Agost'' (imatge inferior).

Imatges: ElMiradorTGN

VISITES: