dimarts, 24 d’agost del 2010

EL CORTE INGLÉS DE TARRAGONA PODRIA OBRIR LES SEVES PORTES EL 8 D'OCTUBRE

Segons Tarragona Ràdio el Corte Inglés de Tarragona preveu estrenar les seves instal·lacions i obrir les seves portes el proper divendres 8 d'octubre amb motiu dels 4 dies del Pont del Pilar.

Fa uns dies, l'edifici es mostrava del mode en que podeu veure a les imatges recollides pel 'Mirador TGN'. A més d'acabar els últims detalls, façana, etc. s'hauran d'equipar les botigues i comerços interiors. El passat mes de febrer l'antiga Facultat de Lletres va acollir milers de sol·licituds (17.800) de tarragonins que volien ocupar places de treball i que es van sotmetre a l'entrega de currículums i procés de selecció.

Els seleccionats han estat efectuant cursets per part del seu Centre de Recursos Humans, i per tant sembla que per fi Tarragona contarà amb un Corte Inglés, algo insòlit comparant amb els ''centenars'' amb que conta Barcelona, tot i que aquesta apertura no es de l'agrat de tothom, tenint en compte la competència amb petites i mitjanes empreses del voltant. El mateix Eroski, que cada cop ha anat perdent més potencia i fins i tot s'ha quedat sense cines (tot i que els tornaran a obrir amb ampliació i millores), es situa no gaire lluny de l'edifici de 'El Corte Inglés' situat entre els carrers President Lluís Companys i República Argentina en un dels trams de la Rambla de Tarragona que ara podria augmentar l'afluència de vianants i passejants.

Fotos: ElMiradorTGN

VISITES: