divendres, 21 d’agost del 2015

El Pla de la Seu es transforma en banquet de boda en el rodatge d'una pel·lícula xinesa

Una imatge de l'escena del banquet. Foto: Càsting Tarragona

El Pla de la Seu es convertia aquest dijous en plató de cinema durant el rodatge d'una escena de cinema xinès amb un banquet de boda.

Després de les festes de Sant Magí, els peus de la Catedral tornaven a acollir una celebració, en aquest cas de ficció amb actors, càmeres, tècnics i tot en mans d'un director xinès d'èxit, Wen Zhang, i la col·laboració de Tarragona Film Office, informa avui el Diari Més.

Una imatge del rodatge. Foto: Diari Més
Segons el rotatiu, la boda en sí va gravar-se al monestir de Santes Creus el dia abans i altres indrets catalans del film són Barcelona, Sitges i Vilanova i la Geltrú. No és el primer cop que Tarragona és escenari de pel·lícula i cada cop és més freqüent. L'última vegada a la Rambla Nova i al Banc d'Espanya. .

Segons el Diari Més, durant el rodatge hi havia uns 164 cineastes i al voltant de 150 actors, actrius i figurants, a més de 16 furgonetes, 8 camions i 3 cotxes al carrer Sant Antoni.

Fa unes setmanes s'anunciava per xarxes socials per part de Càsting Tarragona que es buscaven figurants vestits de boda, remunerat, i ara coneixem el destí dels que van ser escollits, figurar en aquest film xinès que transportarà l'encant de la Catedral tarragonina fins a la Xina.

VISITES: