dissabte, 11 d’agost del 2018

Tanca Eroski Tarragona al Parc Central

tanca eroski tarragona parc central
El ròtul d'Eroski, imatge pròpia de l'exterior del centre

L'Eroski del Parc Central de Tarragona tancarà al setembre. Aquesta és potser la notícia més sorprenent de la setmana. I és que després de 21 anys, el supermercat de gran superfície que va obrir com a principal marca i reclam del centre comercial, dirà adéu a la ciutat.

Serà Esclat, del grup Bonpreu, qui ocuparà l'espai que deixarà Eroski mantenint la plantilla. Fins aleshores, Eroski posarà tots els seus productes en liquidació i oferta.

Eroski perdurarà com a nom popular del centre


Tot i que amb el temps el centre ha volgut potencial la marca 'Parc Central', els tarragonins s'han habituat a anomenar a tot el centre amb el nom del seu supermercat. Probablement ho seguiran fent per costum, encara que el super ja no hi formi part, un fet que serà ben curiós. Seguirem dient 'quedem a l'Eroski' o 'anem a l'Eroski' com encara hi ha qui anomena Pryca a Carrefour, Schlecker al nou Clarel o Aquapark a l'Aquopolis.

Enrere queden aquells primers anys en què el centre comercial era tota una novetat a la ciutat i un lloc de quedada habitual. El supermercat de gran superfície aplegava un bon nombre de joves a la zona de venda de productes de música i videojocs on es podien testar. Segurament l'arribada de Corte Inglés i l'obertura d'altres grans supermercats a la ciutat van anar sumant en contra així com el tancament dels cines.

Eroski va quedar reduït amb l'arribada de Primark


Tot i que el centre comercial va potenciar el nom de Parc Central i va saber renovar-se recuperant els cines i estrenant nova planta, noves marques, botigues i restauració, el super no sembla haver obtingut la mateixa sort. En primer lloc va veure reduït el seu espai considerablement per cedir la resta a l'arribada de Primark, deixant de destacar com a super propi d'un centre comercial. D'altra banda tampoc sembla haver-se beneficiat de la gran afluència de visitants de la nova botiga de roba i ara, en qüestió d'un mes, abandonarà les instal·lacions i la ciutat on tan sols la marca estarà present a les botigues 'Caprabo' amb qui es va fusionar.

VISITES: