dimecres, 21 de setembre del 2011

El concert de Raphael i la Baixada de l'Àliga 2011 els plats forts d'aquesta nit

El Teatre Auditori del Camp de Mart rep aquesta nit a les 21.30h: Raphael en concert. A punt de complir cinquanta anys de carrera musical i de gairebé trenta discos editats, la gira mundial del seu darrer treball 'Te llevo en el corazón' fa una parada a Tarragona. Ha actuat als grans teatres i auditoris del món, i encara conserva el seu caràcter difícil de definir. Després de més de trenta anys de no fer-ho, torna a cantar al Camp de Mart. Raphael en estat pur!
Preu: a partir de 40 €. Venda d’entrades: Teatre Metropol i les 24 h a Servicaixa.
A les 00h arriba un dels actes més destacats de tota la Santa Tecla i per al que molts tarragonins esperen tot l'any, la popular, tradicional, aclamada i multitudinaria Baixada de l'Àliga. Des del pla de la Seu. Vinga, valents! La Baixada de l’Àliga, els Gegants Vells, el Lleó, la Mulassa, els Gegants Moros, i de les bandes. Bèsties i gegants són portats aquesta nit per tots els qui, amb el consell i l’assistència dels seus portadors titulars, ho desitgin. Quan les bèsties i els gegants entrin a la plaça del Rei, l’Orquestra Mitjanit els obsequiarà amb la tanda d’Amparitos que marca el costum.

Entre les recomanacions de seguretat, cal deixar les ampolles i llaunes fora de l’itinerari de la Baixada, saltar individualment o com a màxim en parella, seguir els consells de l’organització i dels responsables dels grups, facilitar el pas del Seguici i de les bandes de música, situar-se per tot l’itinerari, assistir-hi només les persones adultes, per portar alguna de les figures del Seguici proveïu-vos d’una faixa a la cintura, no tirar aigua des de finestres o balcons i sobretot no encendre vengales ni jugar amb elements de foc.

1.30h, des de la pl. del Rei. Segona Baixada de l’Àliga, els Gegants Vells, el Lleó, la Mulassa i els Gegants Moros, i de les bandes. Teclers, Àliga, Gegants, Mulassa, Lleó i bandes de música, cap a la plaça de la Font.

VISITES: