divendres, 2 de setembre del 2011

Santa Tecla 2011 contarà amb més de 430 actes

Sopa de Cabra, Carlos Latre, Raphael, Sergio Dalma, Antònia Font i OBK entre els destacats Aquest any, Santa Tecla 2011 ocuparà 1o dies de festa amb més de 430 actes de tot tipus repartits entre el 16 i el 25 de setembre.

Amb una reducció del 15% pressupostari respecte l'any passat, les festes han aconseguit incrementar 24 actes més al programa de festes gràcies a la participació i col.laboració de més de 150 entitats i agrupacions. De igual mode que es va fomentar en Sant Magí, les festes estaran també presents a Facebook i Twitter, a més d'aplicacions per Smartphone on consultar el programa, els actes, les ubicacions e informacions addicionals.

Les actuacions de pagament tindran lloc un any més a la Tàrraco Arena Plaça amb el concert de Sergio Dalma el dia 16 de setembre i el de Sopa de Cabra el 24, i l'Auditori del Camp de Mart amb l'obra de Carlos Latre el diumenge 18 i el concert de Raphael el dimecres 21.

De forma gratuïta, la Plaça de la Font contarà el dia 17 amb un concert familiar amb el grup mallorquí Antònia Font per la tarda, i OBK a mitjanit.

Altres grups que formaran part de Santa Tecla 2011 són Brams, Anna Roig i l'Ombre de Ton Chien, Els Catarres, Bongo Botrako, entre altres.

Un any més es fomentarà la Santa Tecla Petita i la Diada Castellera del diumenge 18 que contarà enguany amb 5 colles: les dos de Valls, la de Vilafranca, i les dos de Tarragona: La Jove i els Xiquets de Tarragona.

Com sempre, tindran gran importància actes tradicionals com el Seguici, la Professó, Dames i Vells, Teclatapa, etc. amb la companyia de la mamadeta com a beguda pròpia i l'Amparito com a banda sonora.

El estand de la Festa obrirà la carpa el dia 10 a la Rambla Nova on podrà obtenir-se el programa de ma, comprar la samarreta, gorra, mocador, xapa... de les festes, etc.
.

VISITES: