dimarts, 13 d’agost del 2013

Les Festes de Sant Magí 2013 arranquen aquest dimecres a Tarragona fins dilluns dia 19 d'agost


Demà dimecres 14 d'agost comencen les Festes de Sant Magí 2013 a Tarragona que s'allargaran fins el poper dilluns dia 19 amb les que els tarragonins obrirem boca i gaudirem mentre esperem Santa tecla 2013.

Un any més el programa d'actes s'omple de tot un seguit d'ofertes, esdeveniments i propostes divertides, entretingudes, tradicionals i familiars per a tots els públics.

Entre tots ells, destaca la popular iMAGInada al Camp de Mart amb diverses propostes al llarg de les festes i que s'inicia a les 17h de dimecres 14 amb un Mercat d'Artesania. La Víbria cel.lebra els 20 anys amb exposició fotogràfica a les 19.30h al Vestíbul del Teatre Metropol.

Un any més la platja del Miracle serà testimoni dijous 15 de la IV Travessa d'Andròmines a les 10h. Els Sabors de Sant Magí oferiran novament a la Rambla Nova des de les 11h i diversos dies una mostra gastronòmica. A la mateixa hora s'aixecaran castells i escultures de sorra en el concurs popular de la platja de l'Arrebassada.

Els Manel visiten Tarragona amb un concert a les 22h de divendres 16 d'agost a l'Auditori Camp de Mart, la mateixa hora en que les diverses colles castelleres ofereixen assaig obert als seus locals.

Dames i Vells faran primera aparició per Sant Magí de forma especial per enregistrar un Harlem Shake per tal de promocionar el 500 aniversari a les 12h de dissabte 17 d'agost a la Plaça de la Font. La Pipel Entertainment ha ideat una nova proposta per a les 17h, la 'Watermelon', una piscina en ple Pla de la Seu per remullar-se a 1€ i la 'Ruixadeta' a les 17.30h a la Plaça de les Cols amb la que els més petits tindran la seva 'Remullada Petita'. A les 18h Llaollao presentarà el gelat de les festes junt amb la Colla de la Mulassa a 2€. A les 22h l'Auditori del Camp de Mart comptarà amb el concert de Dúo Dinámico i a les 00h serà el torn de la famosa Sindriada al Pla de la Seu amb talls de síndria per 0'50€ i diverses actuacions musicals per amenitzar la nit.

Jornada de Portes Obertes dels Museus Nacional Arqueològic de la Plaça del Rei i també al Museu i Necròpolis Paleocristians de l'Av. Ramón y Cajal a les 10h de diumenge 18 d'agost. L'aigua de Sant Magí farà entrada a Tarragona a les 18h per la carretera de Santes Creus, Rovira i Virgili, Rambla Nova, Sant Agustí i Portalet fins arribar a les 19h a la Plaça de la Font, a les 19.15h cap al Portal del Carro per Baixada Pescateria (19.30), carrer Coques i Arc Sant Llorenç (20h). Els diversos Gegants faran ballada a les 20.30h a la Plaça de la Font. Julio Iglésias en concert a les 22h al Teatre Auditori Camp de Mart i la Revetlla Remullada a les 23.30h a la Plaça del Rei són els plats forts de la nit.

Castells, torres i pilars donaran tret de sortida a la jornada de dilluns 19 d'agost a les 12h a la Plaça de les Cols. La Professó serà protagonista de la tarda a les 19.30h des del Portal del Carro. L'entrada del Sant farà entrada a la capella del Portal del Carro cap a les 21h i a les 21.15h tornada del Seguici amb tanda de lluïment a les 21.30h a la Plaça de la Font

Consulta aquí el programa complet de festes

VISITES: