dijous, 22 de setembre del 2011

Cercavila, Vaparir-tour, revetlles i Mazoni els destacats d'avui (Santa Tecla 2011)

A més a més del popular Ball de Dames i Vells 2011, avui entre els actes destacats s'hi troba la cercavila del Seguici Popular al complet, el concert de Mazoni que substitueix Els Catarres i les revetlles populars.

A les 19h, des de la pl. de la Font. La Cercavila de Santa Tecla amb la primera sortida al complet de tot el Seguici Popular: el Ball de Diables, el Drac, el Bou, la Víbria, el Ball de Joan de Serrallonga, l’Àliga, la Mulassa, la Cucafera, el Lleó, el Magí de les Timbales, els gegantons Negritos, els Gegants Moros, els Gegants Vells, els Nanos Vells, els Nanos Nous, els Balls de Bastons, Pastorets, Turcs i Cavallets, Patatuf, Cercolets, Bastoners de l’Esbart Santa Tecla, Gitanes, Valencians i Cossis, i les representacions al·legòriques dels Set Pecats Capitals i de la Moixiganga. Aniran acompanyats pels sonadors i les bandes de música.
Itinerari: pl. de la Font, baixada Misericòrdia, c. Major, pl. de les Cols, c. Merceria, pl. del Fòrum, c. Santa Anna, pl. del Rei, Pilat, baixada Pescateria, pl. de l’Esperidió, c. Cós del Bou, pl. de la Font, c. Portalet, Rambla Vella, c. Comte de Rius, Rambla Nova, c. Sant Agustí, c. Portalet i pl. de la Font.

A les 21.30h, pl. de la Font. La primera tanda de lluïment del Seguici Popular. Els onze grups que van entre el Ball de Bastons i la Moixiganga la fan simultàniament al llarg de tota la plaça de la Font. Els gegants i les bèsties entren al vestíbul de l’Ajuntament per dormir-hi.

A les 23.30h, jardins del Camp de Mart. Fescat-Vaparir Tour 2011 de Ràdio FlaixBac. Amb Andreu Presas, Carles Pérez i Roger Carandell. Que no s’aturi la música!

A les 23.30h, Rambla Nova, tram Balcó del Mediterrani. Revetlla amb l’Orquestra Melodia. Enguany aquesta orquestra ha estat guardonada per la Generalitat de Catalunya amb la Creu de Sant Jordi pels seus vuitanta anys de trajectòria musical ininterrompuda. Els més veterans del territori, a la nit més festera de l’any!

A les 23.30h, pl. de la Font. La revetlla més teclera amb La Salseta del Poble Sec i Cimarron. Dues de les formacions més reconegudes al país pel seu bon fer i per la seva trajectòria. Vénen disposats a fer-se sentir. Una gran combinació musical al servei de la festa.

A les 00h a la Plaça de la Font el concert previst amb Els Catarres serà substituït pel grup Mazoni, tal com us vam adelantar (veure), degut a l'afonia del cantant principal de ''Jennifer''.
.

VISITES: