dissabte, 17 de setembre del 2011

Tarda de Folklore Viu de Santa Tecla 2011

17 de setembre, torn del Folklore Viu de Santa Tecla 2011 que tindrà lloc a les 19.15 h d'aquesta tarda a la Rambla Nova, concretament davant de la Font del Centenari. Es tracta de la 29a Mostra de Folklore Viu i Sons de Festa.
Cops, trets, esquelles, sorolls… Enguany el Ball de Serrallonga de Tarragona ha volgut que el so no musical sigui el protagonista de la Mostra. Una original manera de celebrar els seus 25 anys. Concentració dels grups participants: El Tio de la Porra de Gandia, País Valencià; El Ball d’en Serrallonga de Vilafranca del Penedès, Catalunya; Els Dimonis i Sant Antoni d’Alcúdia, Mallorca; Aurrera Dantza Taldea de Leitza, Navarra; Ball de Panderos del Vendrell, Catalunya.

A les 19.45 h, des de la Font del Centenari de la Rambla Nova, el Folklore Viu farà l'itinerari: Rambla Nova, c. Sant Agustí, c. Portalet, c. Major i pl. de les Cols per a finalment a les 20.45 h, aproximadament a la Plaça de les Cols el lluïment dels grups participants per posar punt final a la mostra.
.

VISITES: