dilluns, 19 de setembre del 2011

Aquesta tarda El Gelat de les Festes i Santa Tecla Petita 2011

La Geladeria Farggi, situada en el últim tram de la Rambla Nova cap al Balcó del Mediterrani, repartirà aquesta tarda a les 18h, i un any més, El Gelat de les Festes on el sorbet de mandarina, el caramel i la xocolata negra es barregen amb la nostra beguda identitària i festera: el Chartreuse, verd i groc. Els tiquets es reparteixen amb l’edició del diari Més Tarragona d'aquests dies. Un tiquet per persona i distribució fins a exhaurir-ne les existències. La cua acostuma a arribar cada any fins gairebé la barana del Balcó, per tant es recomana anar-hi amb prou antelació per ser-ne dels primers.

A les 19 h, des de la Plaça de la Font, la Cercavila de la Santa Tecla Petita. El Seguici Petit enceta les aparicions dels elements més representatius de la nostra festa. Reproduint l’estètica i la manera de fer del Seguici gran, ompliran places i carrers de músiques, balls i espurnes. Petits de mida però grans de cor!
Hi participen: Ball de Diables Petit, Drac Petit, Bou Petit,Vibrieta, Ball de Serrallonga Petit,
Aligueta, Mulasseta, Cucafereta, Lleonet, Negritos Petits, Ball de Bastons Petit, Ball de Pastorets Petit, Ball del Patatuf Petitet, Ball de Cercolets Petit, Ball de Bastons Petit de l’Esbart Santa Tecla, Ball de Gitanetes, Colla Petita dels Xiquets de Tarragona i la Banda Petita de la Unió Musical de Tarragona.
Itinerari: pl. de la Font, baixada Misericòrdia, c. Major, pl. de les Cols, c. Merceria, pl. del Fòrum, c. Santa Anna, pl. del Rei, Pilat, baixada Pescateria, c. Cós del Bou i pl. de la Font.

A les 20h a la Plaça de la Font. Tanda de lluïment de la Santa Tecla Petita.
.

VISITES: