diumenge, 25 de setembre del 2011

Santa Tecla 2011 arriba a la fi aquesta nit, amb el correfoc i la sorollosa traca final

Desprès de 9 dies de festa i actes variats, Santa Tecla 2011 arriba avui a la seva fi.


A les 22.30h des de la Plaça de la Mitja Lluna i fins a la Rambla Nova, el Correfoc amb la participació del Ball de Diables de Vilafranca del Penedès, Ball de Diables de Valls, Ball de Diables de Vilanova, Ball de Diables de Tarragona, Colla Diables Voramar del Serrallo, Drac de Vilanova, Drac del Morell, Drac de Tarragona, Bou de Tarragona i Víbria de Tarragona.
Recorregut: pl. de la Mitja Lluna, c. Unió, pujada per la Rambla Nova fins al Balcó per un lateral, baixada per la Rambla Nova per l’altre lateral fins a l’estàtua dels despullats.

A les 00h a la Rambla Nova, al voltant de l’estàtua dels despullats, les eixordadores carretillades finals com inici de la Sorollosa Traca Final de la Pirotecnia Zaragozana a les 00.15 des de l’estàtua dels despullats direcció el Balcó del Mediterrani amb el final de terratrèmol acompanyat de l’emocionant Visca Santa Tecla! y façana pirotècnica que s’enlaira des de l’esquena de l’estàtua de Roger de Llúria al mateix Balcó. Des d'aleshores, s'inicia en la ment i cor del tarragonins, la conta enrere a l'espera de les festes de l'any vinent.
.

VISITES: