dijous, 11 d’agost del 2016

Tarragona gaudirà d'un tobogan aquàtic de més de 150 metres per aquest Sant Magí 2016

Tarragona gaudirà aquest diumenge dia 14, per primera vegada, d’un tobogan aquàtic urbà de més de 150 metres. L’activitat, iniciativa dels Xiquets de Tarragona, és oberta a tota la ciutat i està inclosa dins del programa de les Festes de Sant Magí.

En concret, l’inici del tobogan s’instal·larà al carrer Santa Anna i l’extrem final a la plaça del Rei. Entre les 11 del matí i les 14 del migdia, tots els valents que ho desitgin (nens i adults) podran llençar-s’hi gratuïtament.


El tobogan aquàtic, que serà instal·lat per l’empresa JUSPAME, és només un dels vessants de la 'Festa de l’aigua i l’escuma per a la canalla' que organitzen els Xiquets a la plaça del Rei, i que comptarà també amb altres activitats infantils, com ara una festa de l’escuma, i també música de DJ per amenitzar l’hora del vermut.

Concurs de camises i assaig a les Cols

La festa programada per aquest diumenge forma part de les diferents activitats de caire lúdic i social organitzades pels del carrer Santa Anna durant aquestes Festes de Sant Magí, emmarcades totes elles dins de la seva campanya #TotsSomlesCols.

Per aquest mateix divendres, dia 12, per exemple, han programat un assaig especial a la plaça del Rei (a partir de les 22 hores) durant el qual se celebrarà el I Concurs de Camises d’Assaig, una original iniciativa que premiarà en diferents categories les peces de roba més atrevides o inversemblants. A més, després de l’assaig, al qual els Xiquets conviden tots els seus simpatitzants i tarragonins en general, hi haurà sopar per als assistents.

D’altra banda, dimecres vinent, dia 17, a partir de les 21.30 hores,  i també inclòs dins del programa oficial d’actes de Sant Magí, els Xiquets tenen previst celebrar el seu ja tradicional assaig especial a la plaça de les Cols, on duran a terme les darreres proves de cara a la diada del 19 d’agost al migdia.

VISITES: