dilluns, 15 d’agost del 2016

Vídeo: La Cucafera de Tarragona, restaurada, torna a llançar caramels

Cucafera restaurada en l'acte de presentació

Grans i petits, fins a omplir les escales de la Catedral i la Plaça de les Cols, s'han donat cita aquest diumenge a la tarda per ser testimoni del nou rentat de cara de la Cucafera de Tarragona que ha tornat per Sant Magí restaurada i fent aparició per primer cop a la festa major petita en motiu dels 25 anys i llançant novament caramels, ara sugus!

L'acte presentat pel cap de comunicació de l'entitat, Adrià Recasens, va servir per mostrar també la nova samarreta de la colla amb el disseny d'una cucafera frontal d'Ivan Puente a la part davantera i darrera el nou logo d'entitat d'Àlex Carrasco i el de l'A.V.V del Port redissenyat per Aitor Bueno.

El cap de colla Paco Ruiz i la regidora Begoña Floria van tenir paraules de record al traspassat José Ruiz, anterior president i un dels impulsors de la bèstia, el cap de colla Alejandro González a tots els membres de l'entitat i també van intervenir els restauradors per donar-nos més detalls.

Cucafera de Reus, Cucafera de Tarragona i Cucafera de
Tortosa. Foto. Adrià Recasens / El Mirador TGN
L'acte va cloure amb una cercavila de lluïment amb les cucaferes de Tortosa (padrina nostra) i la de Reus (apadrinada per nosaltres) fins la Plaça de la Font on es va fer una gran foto de família les tres colles.

*Properament totes les fotos al facebook i el vídeo a continuació:

VISITES: