dissabte, 13 d’agost del 2016

Aquest dissabte arriba el 2n Vermut i Concurs de Dames i Vells de Sant Magí 2016

La plaça de Dames i Vells serà, de nou avui dissabte 13 d'agost, l’escenari del segon Vermut Popular del Ball de Dames i Vells,  amb un acte popular que començarà a les 12h del migdia i que finalitzarà amb una fideuà per a tots els assistents. Com l’any passat, inclourà tot tipus d’activitats amb l’objectiu de recaptar fons per al sistema de megafonia que s’usa en les representacions del Ball durant els dies de Santa Tecla.


Una de les principals novetats d’enguany serà la I Presentació de La Rumba del Ball, una peça que els membres de Dames i Vells ballaran i cantaran per a tots els assistents. La cançó compta amb la lletra a càrrec d’Oriol Grau i la música a càrrec de l’Enric ‘Xato’ Grau. Els músics del Ball seran els encarregats de posar ball i veu a la cançó perquè el públic pugui gaudir a peu de plaça de l’autèntica rumba de l’estiu tarragoní.

D'altra banda la segona edició del Concurs de Dames i Vells, una bona ocasió perquè el conjunt de la ciutadania s’animi a tastar els versots del Ball i a interpretar-los amb el seu text i ocurrències. Enguany s’amplia el marge de rols a interpretar i les parelles participants podran mesurar les seves capacitats interpretant a les dames i vells del Ball, però també les Autoritats; el batlle, el mossèn i/o l’arquebisbe.

L’acte tancarà amb una fideuà per a tots els assistents, a preus populars, i molta música per ballar i gaudir de Sant Magí. L'acte compta amb la col·laboració de Cerveses Estrella Damm, Coca-Cola, Viticultors Nou Més, La Mestressa del Tòful, castingtarragona.com, Serveis d’Hostaleria Jofre, Estudiblanch.cat, En Xarxa i l’Ajuntament de Tarragona. 

VISITES: