dimecres, 31 d’agost del 2016

'El Mirador TGN' i 'Ràdio Ciutat de Tarragona' es complementen amb la cobertura de Santa Tecla 2016


'El Mirador TGN', el primer o un dels primers blogs de Tarragona a Internet amb més de cinc anys d'activitat a la xarxa i amb especial cobertura de les festes tarragonines, i Ràdio Ciutat de Tarragona, la primera emissora per Internet a la ciutat, estableixen un lligam especial pel que fa a Santa Tecla 2016.

D'aquesta manera, els dos mitjans on.line es donaran suport enguany per a la cobertura de les festes convidant als usuaris d'un i als oients de l'altre a consumir els diversos continguts que s'aniran oferint, redireccionant-se i promocionant-se tant a la web com a les xarxes socials.

Mentre RCTGN calenta motors a espera de l'arribada de la festa major tarragonina oferint entrevistes a diverses entitats, colles i organitzadors dels actes més destacats del programa d'enguany, 'El Mirador TGN' seguirà oferint especial atenció i cobertura durant les festes amb vídeos i fotos.

A menys d'un mes per al tret de sortida dels actes, ja són diversos els continguts que les dues plataformes han començat a oferir. Enguany doncs, 'Ràdio Ciutat de Tarragona' + 'El Mirador TGN' són Santa Tecla 2016. Connecta't i gaudeix la festa també a la xarxa on poder compartir i interactuar!

VISITES: