diumenge, 7 d’agost del 2016

La VII Travessa d'Andròmines de Sant Magí 2016 enguany arriba cap al mig dia del 15 d'agost

El proper dilluns 15 d'agost, i emmarcat en les festes de Sant Magí 2016, arriba una nova i setena edició de la Travessa d'Andròmines a la Platja del Miracle, enguany retardant el tret de sortida fins a les 12.30h

Aquesta versió aquàtica de la Baixada del Pajaritu, amb trastos capaços de surar i navegar sobre les aigües tarragonines cada cop aplega més gent. La VII Travessa vindrà acompanyada de la 5a edició de la Travessa infantil i la 6a edició del Concurs de fotografia. La trobada als boxes, serà entre les 10:30h i les 11:00h. A les 12:00h tindrà lloc la sortida de la Travessa infantil, i a les 12:30h el “xupinazo marí” donarà la sortida a la Travessa gran.

Les inscripcions per participar a l’esdeveniment ja estan obertes per tots aquells que vulguin mostrar el seus dots creatius i d'enginy. Hi acostumen a participar grups d'amic, colles, entitats, associacions, agrupaments i col·lectius. Cada participant obté un dels diversos premis segons l'andròmina més creativa, desastrosa, ràpida, etc. 

*Podeu veure els vídeos de la travessa de l'any passat oferits per 'El Mirador TGN' en -aquest enllaç-

VISITES: