dijous, 9 d’agost del 2012

Unes 200 persones tornen a pintar de blanc places d'aparcament de zona verda de l'Avinguda Catalunya i Maria Cristina com a protesta

L'Ajuntament de Tarragona ha començat a implantar en les últimes setmanes el nou pla de mobilitat amb la creació de zones verdes d'aparcament en diversos barris de la ciutat. Per als residents d'aquests suposa el pagament de 0'55 cèntims al dia per estacionar el vehicle adquirint previament una targeta acrediativa de 15€. Per als no residents la zona verda funciona com a blava i per tant han de pagar 1€ la primera hora i 2'70€ cada dues.
 
Aquesta mesura, que veïns, comerciants i treballadors afectats consideren "recapatoria,· ha causat bastanta polèmica en les últimes setmanes. S'ha creat una Plataforma Veïnal per dur a terme accions de protesta.
Aquest dijous 09 d'agost a les 20h de la tarda, l'organització 'Endavant' per la seva part, ha convocat via Facebook al voltant de 200 persones sota la iniciativa 'Ni verdes, ni taronges, ni blaves. Pintem-les de blanc'. Els assistents han repintant de blanc algunes places d'aparcament de zona verda de l'Avinguda Catalunya i Maria Cristina.
S'ha anunciat l'acció com a acte simbòlic sense intenció d'embrutar ni que es titlli de ''vandalisme'', animant a veïns, treballadors i comerciants a fer el mateix en els seus carrers.
 
Els cosos policials, presents en la concentració, no han tingut que intervindre ja que no s'ha donat cap episodi fora de lloc.

VISITES: