dijous, 2 d’agost del 2012

La imatge del logo de Santa Tecla 2012 va dedicada al Ball del Set Pecats

Amb motiu del 10é aniversari del Ball dels 7 Pecats Capitals, la colla no només renovarà les màscares, com s'ha anunciat aquesta setmana, sinó que també serà protagonista del cartell i marxandatge de Santa Tecla 2012.

El logo ha estat presentat aquest matí per la Conselleria de Cultura i Festes de l'Ajuntament de Tarragona a la Casa de la Festa. Ha estat dissenyat per Sergi Opisso que ha volgut reflectir la màscara de la virtut per sobre de la del pecat com una lluita entre el bé i el mal on impera el primer. Porta com a dita "Sóc virtut. Sóc pecat".

La imatge ha estat impresa en els diversos elements del marxandatge com la bossa a càrrec de la Colla Diables Voramar del Serrallo i Víbria de Tarragona a un preu de 6€, la samarreta per part de la Colla Ball de Diables de Tarragona a 10€, el mocador de la Moxiganga, i finalment la xapa a 1€.

Com a novetat enguany s'ha elaborat una agenda escolar amb els gegants moros com a imatge de portada i amb informació, dades, curiositats i continguts sobre els diversos gegants de la ciutat en l'interior. El preu és de 15€.

Es podran adquirir en diversos establiments de la ciutat a més de l'estand de la Festa, enguany al vestíbul del nou Teatre de Tarragona.

VISITES: