dissabte, 18 d’agost del 2012

La Cercavila i la Revetlla Remullada 2012 destacats avui en les Festes de Sant Magí


A més de l'arribada de l'aigua de Sant Magí de la Brufaganya aquesta tarda (veure), litres i litres d'aigua seran protagonistes un any més de les festes de Sant Magí 2012 amb la revetlla 'Remullada' que tindrà lloc aquesta nit a les 23.30h a la Plaça del Rei.

Combinació de llums, aigua i música són els ingredients d'aquesta popular nit on enguany per primer cop es substitueix l'orquestra per un dj per reduir despeses. Es recomana portar alguna bossa o moneder impermeable per tal de guardar aquells objectes que no es puguin mullar com el mòbil o bé per portar tovallola o roba per canviar-se desprès. També cal evitar teixits de roba com els texans que mullats pesen i resulten incòmodes.

Cercavila de Sant Magí
Abans, per la tarda, a partir de les 19.15 des de la Plaça de la Font sortirà la Cercavila i els carros amb l'aigua de Sant Magí direcció el Portal del Carro. Itinerari: Cós del Bou, Baixada de la Peixateria, La Nau, Carrer Major, les Cols, Merceria, Pare Iglesias, les Coques i Arc de Sant Llorenç cap al portalet.

VISITES: