dijous, 27 de juliol del 2017

Santa Tecla 2017 estrena cercavila per acollir gegants i elements festius casolans junt als d'escoles que enguany deixaran l'Arrancada

Nano Mirador a la cercavila del passat any

Amb l'objectiu de "professionalitzar" i garantir un lluïment de cert nivell a l'Arrencada de Gegants, l'Ajuntament fa gairebé un any que treballa per tal de donar una alternativa a les entitats, escoles i colles populars per tal que puguin treure al carrer i gaudir amb els seus gegants i elements festius de caire més casolà, i reservar l'Arrancada del dia 21 de setembre als gegants de la ciutat i els barris, principalment.

Per aquest motiu i en la línia de la cercavila que ja fa uns anys organitzen els Chargrossos de Tarragona junt a l'acte 'Fes el teu nino-nano' que promou la creació d'elements festius casolans, el consistori fusiona i suma la idea amb l'acte 'Fes-te la festa' amb una cercavila dissabte 16 de setembre al matí al passeig de les Palmeres. S’hi trobaran les peces de creació pròpia realitzats principalment per entitats i associacions, i totes les persones que vulguin mostrar la seva peça, ja sigui un gegant o una representació de qualsevol element del Seguici.

Aquest nou acte estarà coorganitzat per l’Ajuntament de Tarragona i l’Associació Chargrossos de Tarragona. De fet, el mateix dissabte 16 de setembre a primera hora del matí tindrà lloc ‘Fes el teu nino-nano’. Així doncs, la cercavila del ‘Fes-te la festa’ comptarà amb l’obertura dels gegants de les escoles i entitats, després sortiran els elements construïts al ‘Fes el teu nino-nano’ i, en tercer lloc, els elements fets per la ciutadania a casa. Al migdia tots els participants enfilaran en una cercavila, acompanyada pels grups de grallers i músics participants, que baixarà per la Rambla Nova fins al monument als Herois de 1811. Un cop acabada la cercavila hi haurà animació infantil.

El Mirador TGN de fet fa dos anys que participa en aquesta cercavila amb el Nano Mirador que novament hi tindrà cabuda.

VISITES: