divendres, 7 de juliol del 2017

El Ball dels 7 Pecats Capitals Petit s'incorpora a Santa Tecla 2017

La festa major tarragonina no para de créixer i la Santa Tecla Petita és la que més ho ha fet des de la seva primera sortida, l’any 1998. Aquest any, és el grup dels 7 Pecats Capitals el que està preparant la incorporació del seu ball al seguici petit. 

 Un cop aprovat el projecte per part de la Comissió Assessora del Seguici i la regidoria de Festes de l’Ajuntament, tots els artistes s’han posat a treballar per tenir-ho tot a punt el pròxim mes de setembre. La proposta, tal com exigeix el protocol del seguici, és fer una còpia del ball gran.

L’encarregada d’elaborar les màscares característiques del ball és l’Àngels Cantos, que ja les està ajustant a la mida dels petits. 

Campanya Verkami

Els complements associats a aquesta representació són diversos i fan que el pressupost sigui considerable, per aquest motiu ja s’han assegurat la col·laboració de Repsol, en la seva línia de participació amb les festes, així com de la Diputació de Tarragona, de l’Ajuntament i d’altres empreses i establiments comercials que apadrinen algun dels catorze personatges. 

Actualment els resten 3.000 euros per completar el pressupost i per aquest motiu han iniciat una campanya de micromecenatge, mitjançant Verkami, amb la intenció de recollir-los. 

VISITES: