dijous, 24 d’agost del 2017

Vídeo: Santa Tecla 2017 arribarà més repartida que mai per la ciutat, mantenint els actes tradicionals a la Part Alta

Foto de grup a la presentació. Foto: El Mirador TGN

El foment de la descentralització d'actes segueix en marxa i Santa Tecla 2017 estarà més repartida que mai per tota la ciutat, especialment a la Part Baixa i el centre, a l'entorn del Mercat per exemple, tot i manenir els actes tradicionals a la Part Alta.

Avui s’ha presentat el programa d’actes de Santa Tecla i un any més El Mirador TGN hi ha estat present. Després que la ciutat s'hagi quedat enguany sense festes de Sant Magí per respecte a les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils, Tarragona esperarà amb més ganes que mai les festes de Santa Tecla. 

Txarango i Roba Estesa al carrer Vidal i Barraquer, la Plaça Friki al renovat Mercat Central i el concert familiar Reggae per a Xics dels The Pengins Band als jardins de Saavedra són alguns dels protagonistes que, juntament els actes tradicionals i les propostes d’entitats i de creadors locals ompliran els carrers i les places de Tarragona del 15 al 24 de setembre amb més de 470 actes per a tots els públics.

Destaca també l'ús del got reutilitzable que no es va poder testar per Sant Magí, augment de mesures de seguretat i polèmiques com la no Cercabirra per falta d'enteniment amb l'Ajuntament i les Barraques a qui el consistori ha retirat el suport degut al cartell protagonitzat per la Guàrdia Urbana de forma crítica.

Podeu veure i consultar el programa d'actes -en aquest enllaç-

A continuació vídeo complet de la presentació d'actes:

 

VISITES: