divendres, 21 de setembre del 2012

Pregó i Arrencada dels Gegants aquesta tarda per Santa Tecla 2012


A les 18h d'aquesta tarda l'Ajuntament de Tarragona durà a terme el Pregó de Festes a càrrec de la cantant algueresa Franca Masu amb motiu dels 40 anys d'agermanament amb l'Alguer.

A les 18.30h Despertada de Gegants a la Plaça de la Font, amb l'arribada dels Gegants dels diveros barris i carrers.

A les 18.45 Toc de Prima al Campanar de la Catedral i tot seguit a les 19h el Toc de Pregó des del balcó del consistori a càrrec de les dues trompetes del Consell Municipal, sortida de la senyera, repic de campanes i tronada.

Els Gegants arrencaran a les 19.30h amb el següent recorregut: pl. de la Font, c. Portalet, Rambla Vella, c. Comte de Rius, Rambla Nova (coca central), c. Sant Agustí, c. Portalet i pl. de la Font.

Participen i en el següent ordre: Gegantons Negritos, els Gegants Moros, els Gegants Vells de la ciutat o del Cós del Bou, nano el Caleto del Cós del Bou, Gegants Vells i Nous i Nanos del carrer de la Merceria, Gegants Vells i Nous i Nanos de Torreforta, Gegants, Nanos i Bruixa del barri del Port, Nanos del Club Maginet, Nanos de l’Associació de Veïns Verge del Carme, Nanos de la Garrotada, Gegants del Serrallo, Gegants del Casc Antic, Gegants i Nanos del Col·legi del Sagrat Cor, Gegants i Nanos del Col·legi Sant Domènec, Gegants del Miracle, Nanos de la Unió de Sant Pere i Sant Pau, Gegants de la pl. Sant Miquel, gegant Bartolo de l’Esplai Sant Fructuós, el nano Guillem de la Guàrdia Urbana, els Gegants del passeig Torroja, la geganta Cristineta i el nano escolà Magí de l’Associació de Veïns Maria Cristina i voltants, Gegants Espineta i Cargolí, Gegants de l’Associació de Veïns Sant Pere i Sant Pau i els capgrossos la Nineta i l’Ivori del Club dels Tarraconins, grallers, timbalers, i les bandes de música.

A les 20.45h el ball de gegants a la Plaça de la Font.

VISITES: